Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dres vs Aegis.

Kacperek503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że był już nie jeden temat na ten temat. Chodzi mi to co w tytule mam już prawie uzbierane 250kurki i nie wiem czy lepiej kupić dresa ( venoma lub spectruma ) albo aegisa. Oczywiście posiadam FE niestety tylko 13PP. Proszę o odpowiedzi lub jakiś link do podobnego tematu. Pozdrawiam.

Cześć!

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu w PP ładował bo z 13 PP nawet AEGISEM i Spectrumem / Venomem nic nie zwojujesz ale jak już masz wybierać to bierz aegisa :)

Opublikowano

Zależy co wolisz. Czy wolisz mieć większy atak- polecam "dres" gdyż w golcu masz więcej laserów niż w aegisie, ale jeżeli ważniejsza jest dla Ciebie obrona to polecam aegisa, ale mam takie samo zdanie co ZaklinaczDeszczu i moim zdaniem profil jest o wiele ważniejszy, ponieważ masz dzięki niemu umiejętności zwiększone na stałe, a nie jak w designach że tylko na moment. Z resztą sam pewnie o tym wiesz. Mam nadzieję że trochę Ci pomogłem podjąć decyzję :P

Opublikowano

Ładuj w profil, a z 2 statków użyteczniejszy będzie ageis. I dla ciebie, i dla grupy.

Ma naprawdę dobry zestaw umiejęctności, i potrafi bardziej napakowanego gola rozdupczyć :)

Opublikowano

Moim zdaniem zrobic najlepiej jest tak Kupujesz aegisa full havoc w irkach,lf4 i robisz pp.Wszedzie ci napisza ze pp na koncu pierw oslona,dmg,irki,pp a aegeis moim zdaniem teraz najlepszy statek na DO

Opublikowano

najlepsze to i to ;] kupiłem wczoraj aigasa jeśli latasz solo to aigas jest zajebisty w grupie to samo ;] ale stary dobry golec też daje rade

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...